slogan

Twee linker handen?

Geen nood, wij helpen u bij al uw opruimwerkzaamheden en klussen!
hands

SLS Diensten: Een echte aanrader!!! Zeer vakkundig op allerlei gebieden, betrouwbaar en niet alleen de handen zijn van goud, maar zeker ook het hart!!! Nog nooit hebben wij iemand over de vloer gehad voor een klus die zo meedenkend,  sociaal en betrouwbaar is. 

Wat wij ook zeer waarderen is de rust die er is om het allemaal uit te leggen.

Er liggen bij ons nog wat klussen te wachten, maar die zijn zeker voor Joram van SLS Diensten!! Bij ons niemand anders meer over de vloer😉

Marcel en Kim, 11 maart 2022

Over de gedane werkzaamheden ben ik zeer tevreden. Het schuurtje staat netjes en goed gemonteerd. Vooral is het nu waterdicht :). Je werkt netjes en zeer nauwkeurig. Ik zal je zeker bij anderen aanbevelen.

Suzan, 19 juli 2017

Dank je wel voor de goede service!

Keurig afgewerkt en netjes opgeleverd.

Helemaal tevreden.

Als we weer een klus hebben binnen jouw dienstenpakket nemen we weer contact op.

Patrick en Monique, 2 september 2021

SLS Diensten heeft bij ons drie isolerende ramen in de buitengevel geplaatst. Deze grote klus is prima gedaan door Joram, gedeeltelijk bijgestaan door een collega. De oude ramen zijn netjes verwijderd en nieuwe ramen zijn geplaatst, nieuwe kozijnen en vensterbanken aangebracht en een eerste schilderbeurt gegeven. Joram doet alles met aandacht, hij werkt snel en accuraat. In het voortraject heeft hij ons goede adviezen gegeven, onder andere over de keuze van glas-in-lood bij twee ramen. De rekening viel mee, want uiteindelijk kwamen we uit onder het offerte bedrag. Voor een volgende keer zou ik SLS Diensten zeker weer vragen, Joram: bedankt!

Renée, 13 juli 2017

Ik ben super tevreden over de diverse klussen die je bij mij hebt uitgevoerd. De reparatie aan de poort, de schuur, de buitenwand, het plafond in de hal, de trapleuning, het schilderen, de verlichting en de rookmelders etc. Alles perfect, conform de offerte. Snel en goed. Een man die zijn afspraken nakomt. Ik zal je zeker aanraden als iemand op zoek is naar een allround klusser!

José, 27 september 2020

Joram heeft onze oude koof verwijderd en een nieuwe mooie en strakke koof gemaakt. Ook is een kit rand aan het plafond vervangen. Joram denkt mee en draagt oplossingen aan, ook voor zaken die niet tot de klus hoorden. Zo heeft Joram bijvoorbeeld een mankement aan onze draaikast van de keuken verholpen. Daarna vertelde hij  hoe wij dit in het vervolg zelf kunnen oplossen. Wij vonden het meedenken en de oplossingsgerichtheid erg fijn.

Astrid, 14 december 2016

Gefeliciteerd! Je hebt er een vaste klant bij, want onze eerste samenwerking is ons zeer goed bevallen! Je presentatie en kundige adviezen bij de kennismaking, de oplevering binnen de afgesproken tijd, prima werk tijdens de installatie en last but not least, de scherpe prijs, hebben gezorgd voor vertrouwen in de toekomstige gezamenlijk projecten. Bedankt en tot ziens!

Bart, 1 december 2018

Prima werk geleverd volgens afspraak, een prettige ervaring en zeker voor herhaling in te zetten. Joram heeft vandaag in Almere een bedrijfshal leeggeruimd en veegschoon opgeleverd.

Mark, 26 augustus 2016

Onze tuindeuren waren uit de scharnieren gewaaid en de espagnolet sluiting werkte ook niet meer naar behoren. Joram heeft de deuren opnieuw afgehangen en de deuren voorzien van grendels en loopslot. Alles is netjes ingefreesd en wij zijn dan ook erg blij met onze "nieuwe deuren". Het is duidelijk een vakman. Alles is tot in detail geregeld en daarnaast is Joram een vriendelijk persoon.

Lydia, 13 juni 2018

Deze klus was voor ons onmogelijk te doen. De hoogte van méér dan 5 meter in de nok van de zolderetage was voor Joram Blokker geen enkel probleem. Keurig afgewerkt. Zeker weten, als we weer een klus hebben, weten we wie we benaderen!

Loes, 19 augustus 2016