slogan

Twee linker handen?

Geen nood, wij helpen u bij al uw opruimwerkzaamheden en klussen!
hands

Ik ben super tevreden over de diverse klussen die je bij mij hebt uitgevoerd. De reparatie aan de poort, de schuur, de buitenwand, het plafond in de hal, de trapleuning, het schilderen, de verlichting en de rookmelders etc. Alles perfect, conform de offerte. Snel en goed. Een man die zijn afspraken nakomt. Ik zal je zeker aanraden als iemand op zoek is naar een allround klusser!

27-09-2019, José

Joram heeft onze oude koof verwijderd en een nieuwe mooie en strakke koof gemaakt. Ook is een kit rand aan het plafond vervangen. Joram denkt mee en draagt oplossingen aan, ook voor zaken die niet tot de klus hoorden. Zo heeft Joram bijvoorbeeld een mankement aan onze draaikast van de keuken verholpen. Daarna vertelde hij  hoe wij dit in het vervolg zelf kunnen oplossen. Wij vonden het meedenken en de oplossingsgerichtheid erg fijn.
14-12-16, Astrid

Gefeliciteerd! Je hebt er een vaste klant bij, want onze eerste samenwerking is ons zeer goed bevallen! Je presentatie en kundige adviezen bij de kennismaking, de oplevering binnen de afgesproken tijd, prima werk tijdens de installatie en last but not least, de scherpe prijs, hebben gezorgd voor vertrouwen in de toekomstige gezamenlijk projecten. Bedankt en tot ziens!

01-12-2018, Bart

Prima werk geleverd volgens afspraak, een prettige ervaring en zeker voor herhaling in te zetten. Joram heeft vandaag in Almere een bedrijfshal leeggeruimd en veegschoon opgeleverd.
26-08-2016, Mark
Onze tuindeuren waren uit de scharnieren gewaaid en de espagnolet sluiting werkte ook niet meer naar behoren. Joram heeft de deuren opnieuw afgehangen en de deuren voorzien van grendels en loopslot. Alles is netjes ingefreesd en wij zijn dan ook erg blij met onze "nieuwe deuren". Het is duidelijk een vakman. Alles is tot in detail geregeld en daarnaast is Joram een vriendelijk persoon.
13-06-2018, Lydia
Deze klus was voor ons onmogelijk te doen. De hoogte van méér dan 5 meter in de nok van de zolderetage was voor Joram Blokker geen enkel probleem. Keurig afgewerkt. Zeker weten, als we weer een klus hebben, weten we wie we benaderen!
19-08-2016, Loes
Over de gedane werkzaamheden ben ik zeer tevreden. Het schuurtje staat netjes en goed gemonteerd. Vooral is het nu waterdicht :). Je werkt netjes en zeer nauwkeurig. Ik zal je zeker bij anderen aanbevelen.
19-07-2017, Suzan
Duidelijke afspraken over de uit te voeren werkzaamheden en de kosten, geen verrassingen achteraf. Keurig op tijd en werkzaamheden naar volle tevredenheid uitgevoerd. Prima dus!
02-07-2016, An
SLS Diensten heeft bij ons drie isolerende ramen in de buitengevel geplaatst. Deze grote klus is prima gedaan door Joram, gedeeltelijk bijgestaan door een collega. De oude ramen zijn netjes verwijderd en nieuwe ramen zijn geplaatst, nieuwe kozijnen en vensterbanken aangebracht en een eerste schilderbeurt gegeven. Joram doet alles met aandacht, hij werkt snel en accuraat. In het voortraject heeft hij ons goede adviezen gegeven, onder andere over de keuze van glas-in-lood bij twee ramen. De rekening viel mee, want uiteindelijk kwamen we uit onder het offerte bedrag. Voor een volgende keer zou ik SLS Diensten zeker weer vragen, Joram: bedankt!
13-07-2017, Renée
Moeilijke klus uitstekend geklaard!
01-05-2016, Tamara