slogan

Twee linker handen?

Geen nood, wij helpen u bij al uw opruimwerkzaamheden en klussen!
hands

Over ons

Hallo, ik ben Joram Blokker. Ik woon in Dronten, en ben getrouwd.

Ik ben van jongsaf aan al geïnteresseerd geweest in klussen en handenarbeid.

Na het overlijden van mijn oma, werd mijn hulp ingeroepen bij de moeilijke taak om haar spullen op te ruimen. Omdat mij dit goed af gingen en ik er plezier aan beleefde om te doen, is het idee ontstaan om van dit werk mijn beroep te maken. Na 9 jaar in dienst te zijn geweest bij het Ministerie van Defensie is deze droom werkelijkheid geworden en ben ik in 2010 als ZZP-er gestart met SLS Diensten.

SLS Diensten is uitgegroeid tot een succesvol allround klussen- en opruim bedrijf, dat zich naast het op- en ontruimen van woningen en bedrijfspanden, richt op alles wat in en om huis te klussen valt. Zodoende heb ik inmiddels ruime ervaring op gedaan met allerlei verschillende soorten werkzaamheden. De ontwikkeling staat niet stil. In 2014 heb ik een specialisten training gevolgd bij Fakro, een fabrikant van dakramen en aanverwante producten. Zodoende ben ik sinds 2015 Fakro specialist.

Bij SLS Diensten staan betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid en kwaliteit voorop. Het is onze insteek om u de helpende hand te bieden en wij voeren de werkzaamheden altijd in nauwe samenspraak met u uit.

SLS Diensten | Uw helpende hand bij opruimwerkzaamheden en klussen!